ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   Έγγραφο της ΕΑΥΘ Προς: 1)Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (μέσω ΠΟΑΣΥ), κ. Γιάννη Οικονόμου, 2) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας (μέσω ΠΟΑΣΥ), Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο με Κοιν.: στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Χρήστο Μπουλούμπαση με Θέμα: «Τροποποίηση αποσπάσεων με έξοδα δημοσίου- οικονομική εξουθένωση των 60 αποσπασμένων»

   Κύριε Υπουργέ,

   Κύριε Αρχηγέ,

   Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που αποσπάστηκαν 60 συνάδελφοί μας στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης μέσω εσωτερικών μετακινήσεων λόγω της επικείμενης έναρξης των εργασιών του flyover.

   Μετά την υιοθέτηση της πρότασής μας για μέρος των αποσπασμένων (15 εξ αυτών) που ενισχύουν την ΓΑΔΘ, επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα επαναφέροντας την πρόταση μας για τροποποίηση του συνόλου των αποσπασμένων με έξοδα δημοσίου, που ενισχύουν διάφορες υπηρεσίες της ΓΑΔΘ, έτσι ώστε όλοι οι αποσπασμένοι να ενισχύσουν την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

  Ο  λόγος είναι το γεγονός ότι οι συνάδελφοι που μετακινήθηκαν εσωτερικά εντός ΓΑΔΘ,  πέραν της υπηρεσιακής μεταβολής, υπέστησαν οικονομική μείωση που φτάνει τα 150 ευρώ, λόγω μη πραγματοποίησης νυχτερινών υπηρεσιών. Οι δε αστυνομικοί που αποσπάστηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης υπέστησαν μείωση που φτάνει τα 300 ευρώ το μήνα. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι που μετακινήθηκαν απέχουν 40-50 χλμ από την έδρα της υπηρεσίας γίνεται αντιληπτό ότι μιλάμε για οικονομικό στραγγαλισμό των συναδέλφων.

    Κύριε Υπουργέ ,

    Κύριε Αρχηγέ,

  Άπαντες βιώνουμε μια εξαιρετικά  δύσκολη οικονομικά περίοδο εξαιτίας της ακρίβειας η οποία μας έχει πλήξει σε όλα τα επίπεδα. Παρακαλούμε όπως εξετάσετε  την πρότασή μας ή προωθήσετε οποιαδήποτε  άλλη λύση, η οποία θα παύει την «οικονομική εξουθένωση» των 60 συναδέλφων μας.

Θεσσαλονίκη, 9 Νοεμβρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά