ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Φάμελλου Σωκράτη και πραγματοποίησε συνάντηση με αφορμή την έναρξη των εργασιών του flyover. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης κ. Νοτοπούλου Κατερίνα καθώς και ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Πέτρος Παππάς.

  Από την πλευρά μας ενημερώσαμε τους παρευρισκόμενους, ότι την δεδομένη στιγμή η όποια ενίσχυση πραγματοποιήθηκε στην Διεύθυνση Τροχαίας, προέκυψε κυρίως από εσωτερική μετακίνηση αστυνομικών εντός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και όχι μέσω αναμενόμενης ενίσχυσης.

   Ειδικότερα τονίσαμε, ότι αυτός ο τρόπος ενίσχυσης που αποφασίστηκε  δημιούργησε εσωτερικά προβλήματα, ενώ κάθε τρεις μήνες οι 60 αστυνομικοί θα αντικαθίστανται από άλλους.

  Αναφέραμε διεξοδικά, ότι πέραν όλων των άλλων προβλημάτων που αναπόφευκτα δημιουργούνται, οι μετακινούμενοι συνάδελφοι μας πλήττονται και οικονομικά, καθόσον πέραν της υπηρεσιακής μετακίνησης, υπόκεινται μείωση άνω των 150 ευρώ στον μισθό τους μέσω της μείωσης των ωρών της νυχτερινής αποζημίωσης καθώς και λοιπών επιδομάτων που λάμβαναν κάποιοι εξ αυτών στις διευθύνσεις που υπηρετούσαν.

    Επισημάναμε ότι ακόμη και η εν λόγω ενίσχυση των 100 ατόμων δεν αντιστοιχεί στις πραγματικές ανάγκες που γεννιούνται με την έναρξη των εργασιών.

   Κατόπιν των ανωτέρω, θέσαμε τις προτάσεις που είχαμε καταθέσει σχετικά με την μείωση του όγκου των οχημάτων στους δρόμους, αφού όπως είχαμε αναφέρει οι τροχονόμοι δεν θα μπορούν «να εξαφανίζουν» τα οχήματα.

    Στη συνέχεια αναφέραμε την απαίτηση που θα υπάρξει προς τους συμπολίτες μας να συμμορφωθούν στις όποιες υποδείξεις, χωρίς όμως να τους παρέχουμε εναλλακτικές λύσεις και θέσεις στάθμευσης.

    Κλείνοντας καταθέσαμε και τις προτάσεις μας για σειρά άλλων ζητημάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

    Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μας ευχαρίστησε για την λεπτομερή ενημέρωση που τους παρείχαμε, ενώ μας ανέφερε ότι σύντομα θα κληθούμε να συμμετάσχουμε σε ευρεία σύσκεψη που θα διοργανωθεί από τους ίδιους παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων.

   Τέλος, ευχαριστούμε την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία μας παραχώρησε τα γραφεία της για την πραγματοποίησης της συνάντησης.

Θεσσαλονίκη, 8 Νοεμβρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά