ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο χαμό του Προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, πυρονόμου Δημήτριου Τσαλή.

  

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού ανθρώπου και συναδέλφου Κ.Α. από covid-19.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μαζί με εκλεγμένους αντιπροσώπους της συγκεκριμένης Διεύθυνσης, μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στα ΤΔΜ της Θεσσαλονίκης καθώς και τα έντονα παράπονα συναδέλφων σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε αυτά, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Δ/νσης Αλλοδαπών, Ταξίαρχο κ. Θωμά ΦΕΥΓΑ.

  

Ενόψει Χριστουγέννων, οι Αστυνομικοί θα εποπτεύουν τις εκκλησίες τις ημέρες των εορτών.

Ταυτόχρονα θα είναι στους δρόμους προς αναζήτηση τυχόν ρεβεγιόν…

Θα συνεχίσουν με ελέγχους στις εξόδους της πόλης …

  

Έγγραφο της Ένωσης προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, μέσω ΠΟΑΣΥ, για την αδιάλειπτη φύλαξη εκκενωμένου ακινήτου στη Θεσσαλονίκη, 5 μήνες μετά την εκκένωσή του.

  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αποφάσισε ότι και φέτος θα στηρίξει τα μέλη της και τα τέκνα αυτών, που θα είναι υποψήφιοι μέσω Πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων για τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και τις Στρατιωτικές Σχολές, παρέχοντάς τους δωρεάν προγύμναση για τις αθλητικές  και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

  

Με στόχο την έγκαιρη ενημέρωση των συναδέλφων και την μεγαλύτερη προσέλευση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ήρθε σε επικοινωνία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και από κοινού καθορίστηκαν οι παρακάτω ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι εθελοντικές αιμοδοσίες του τρέχοντος έτους:

- Παρασκευή 12-2-2021 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (ώρες 09:00-13:00)

- Δευτέρα 22-3-2021 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (ώρες 09:00-13:00)

- Πέμπτη 20-5-2021 στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (ώρες 09:00-13:00)

- Πέμπτη 16-9-2021 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (ώρες 09:00-13:00)

- Παρασκευή 19-11-2021 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (ώρες 09:00-13:00)

        Επισημαίνουμε ότι όσο ισχύουν τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid-19, οι αιμοδοσίες θα συνεχίσουν να οργανώνονται βάσει προκαθορισμένων ραντεβού για την αποφυγή συνωστισμού των αιμοδοτών.

Έτσι, όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την 12-2-2021, ημέρα Παρασκευή, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (ώρες 09:00-13:00), πρέπει είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα γραφεία της Ένωσης (2310525510) κατά τις ώρες 09.00 έως 15.00, είτε να αποστείλουν email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) όπου θα αναφέρουν τα προσωπικά τους στοιχεία, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν.

Η ενέργεια αυτή, είναι απαραίτητη για να καθοριστεί ο ακριβής αριθμός των αιμοδοτών και η ώρα προσέλευσης κάθε αιμοδότη.

  

Θεσσαλονίκη, 11 Ιανουαρίου 2021

    

Ο Πρόεδρος            Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος    ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                    6948753589

  

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με τον ερχομό του νέου έτους, θα καταθέσει ομαδική αγωγή για την πληρωμή του συνόλου των ωρών νυχτερινής εργασίας, για όσους Αστυνομικούς υπερέβησαν το άδικο όριο των 488 ωρών ή ξεπέρασαν το μηνιαίο όριο των 48 ωρών.

  

Συνάδελφοι,

Με την παρούσα ανακοίνωση, σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 11-1-2021 ξεκινά η συγκέντρωση των απαραίτητων εντύπων για την άσκηση και την εκδίκαση των ομαδικών αγωγών, στις οποίες θα προχωρήσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την πληρωμή του συνόλου των ωρών νυχτερινής εργασίας.

Στην αγωγή μπορούν να συμμετάσχουν όσοι Αστυνομικοί-μέλη της ΕΑΥΘ υπερέβησαν το όριο των 488 ωρών νυχτερινής εργασίας για τα έτη 2019, 2020 ή ξεπέρασαν το μηνιαίο όριο των 48 ωρών για τα ίδια έτη.

Επισημαίνουμε ότι τα έξοδα των μελών θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την Ένωση.

Ειδικότερα, επισυνάπτονται τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρωθούν με μεγάλη προσοχή και να προσκομιστούν στα γραφεία της Ένωσης (Αριστοτέλους 12, ώρες 09:00 – 15:00) μέχρι την 20-2-2021:

     

  1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Πρόκειται για τον πίνακα που θα πρέπει να συμπληρωθεί από έκαστο εκ των μελών του Σωματείου που επιθυμεί να συμπεριληφθεί μεταξύ των εναγόντων/εναγουσών. Το περιεχόμενο αυτού του πίνακα θα αποτελέσει τη βάση της αγωγής και συνεπώς η συμπλήρωσή του θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή, ακρίβεια και πιστή τήρηση των σχετικών οδηγιών. Επισημαίνεται, ότι ο πίνακας θα πρέπει να συμπληρωθεί Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Α με ονομασία εγγράφου τον Α Ρ Ι Θ Μ Ο του ενάγοντος/της ενάγουσας στην κατάσταση εναγόντων (βλ. κατωτέρω αριθ. 5) και το Ο Ν Ο Μ Α Τ Ε Π Ω Ν Υ Μ Ο  του/της. Μετά τη συμπλήρωσή του από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να αποστέλλεται στο Σωματείο.
  2. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ: ‘Έντυπο εξουσιοδότησης που θα πρέπει να συμπληρωθεί χειρόγραφα από έκαστο των εναγόντων (ένα αντίτυπο) και να υπογραφεί με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από δημόσια αρχή.
  3. ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ: Έντυπο σύμβασης που θα πρέπει να συμπληρωθεί χειρόγραφα από έκαστο των εναγόντων (δύο αντίτυπα) και να υπογραφεί χωρίς θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.
  4. Επιπλέον υπάρχει το έγγραφο «ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ», το οποίο είναι έντυπο οδηγιών για την ορθή συμπλήρωση του υπό 1. Πίνακα, κι επιπλέον περιέχει κατάλογο των εγγράφων που οφείλουν να προσκομίσουν οι ενάγοντες.

    

Σημείωση: Συνάδελφοι, επαναλαμβάνουμε ότι τα έγγραφα πρέπει να συμπληρωθούν με μεγάλη ακρίβεια. Επειδή στο παρελθόν, κάποια μικρά λάθη στη συμπλήρωση προκάλεσαν χρονικά κωλύματα στη διαδικασία ή μη καταβολή των χρημάτων στο δικαιούχο, εφιστούμε την προσοχή σας για την ορθότητα των στοιχείων σας σε όλα τα έντυπα.

  

      

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ   Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ω Ν

  1. Πίνακας νυχτερινών υπηρεσιών
  2. Εξουσιοδότηση (υπογεγραμμένη με επικύρωση του γνησίου της υπογραφής από δημόσια αρχή)
  3. Εργολαβικό δίκης (σε 2 αντίτυπα)
  4. Βεβαιώσεις POL (σε έντυπη μορφή):

A. ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ: «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ (ΜΕ ΕΤΟΣ/ΜΗΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)» (όχι «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ (ΜΕ ΕΤΟΣ/ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ)»)

Β. ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ (ΑΡ. 1)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ:

 http://eaythes.gr/images/AGOGI-NYXTERINA/odigies-symplirosis.pdf

     

     

http://eaythes.gr/images/AGOGI-NYXTERINA/exousiodotisi.pdf

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

http://eaythes.gr/images/AGOGI-NYXTERINA/symvasi-dokigorikis-entolis.pdf

ΣΥΜΒΑΣΗ

http://eaythes.gr/images/AGOGI-NYXTERINA/pinakas-nyxt.xlsx

ΠΙΝΑΚΑΣ EXCEL

  

Αίτημα της Ένωσης προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, για αποζημίωση ημερών μη ληφθείσας αδείας, όταν αυτή δεν χορηγείται λόγω έκτακτων γεγονότων ή καταστάσεων.

   

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον θάνατο του συναδέλφου μας, Σ.Γ., ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς.

  

Για πολλοστή φορά, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους (ΥΑΑΒΑΧ) της Δ/νσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης μπαίνει στο στόχαστρο αθλητικών παραγόντων που μέμφονται το έργο και τον τρόπο δράσης της.

   

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Τσαϊρίδης, αποδέχτηκε την πρόσκληση και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, κ. Παντελή Τσακίρη. Αφορμή της συνάντησης στάθηκε η επίθεση σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο.

  

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις επισκέψεις του στα Αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας, όπου έρχεται σε επαφή με το προσωπικό και διανέμει τα δωρούμενα υπηρεσιακά τζάκετ στα μέλη της.

Πρόταση της Ένωσης προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, για χορήγηση του μηνιαίου επιδόματος των τριακοσίων (300) ευρώ της υπ’ αριθ. 6002/18/10-α’ από 21-1-2017 ΚΥΑ στους Αστυνομικούς που τίθενται σε καραντίνα λόγω covid-19»

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά