ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   Η αντικατάσταση των αστυνομικών ταυτοτήτων που αναφέρουν ως τόπο γέννησης «Θεσ/νίκη» με σύντμηση αντί «Θεσσαλονίκη» έχει δημιουργήσει τεράστια υπηρεσιακά προβλήματα στη ΓΑΔΘ. Ο σάλος που προκλήθηκε για την άμεση αλλαγή τους έχει οδηγήσει χιλιάδες πολίτες στα γραφεία ταυτοτήτων. Καθώς, οι μεγάλες ουρές και η αναμονή ωρών συνεχίζονται με αυξανόμενο ρυθμό, καθημερινά έξω από τα γραφεία ταυτοτήτων δημιουργούνται εντάσεις και ταλαιπωρία για τους πολίτες και το προσωπικό.

   Αν και οι υπηρετούντες αστυνομικοί στα γραφεία ταυτοτήτων επισημαίνουν πως το θέμα αντικατάστασης των εν λόγω ταυτοτήτων δεν είναι απαραίτητο για όσους δεν πρόκειται να ταξιδέψουν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι συμπολίτες μας φαίνεται να μην πείθονται.

   Με τις νέου τύπου αστυνομικές ταυτότητες να είναι προ των πυλών, καθώς επίκειται η έκδοσή τους εντός του 2019, η αναταραχή που έχει προκύψει δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω εκτός από την καταπόνηση των εμπλεκομένων.

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προτείνει την έκδοση επίσημων οδηγιών από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ενημερώνει τους συμπολίτες μας για την παρούσα κατάσταση. Μόνο έτσι θα λυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει και θα δοθεί ένα τέλος σ’ αυτή την αναιτιολόγητη ταλαιπωρία.

Θεσσαλονίκη, 2 Μαρτίου 2017

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά