ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εξασφάλισε μέσω της City Lab προνομιακή προσφορά για την πραγματοποίηση μαθημάτων ρομποτικής για τα τέκνα των μελών της.

    Το κόστος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο είναι διάρκειας 2 μηνών (8 μαθήματα των 90 λεπτών έκαστο) είναι 25 ευρώ το μήνα σύνολο 50 ευρώ το δίμηνο για κάθε παιδί.

    Μετά το πέρας των μαθημάτων θα γίνει φεστιβάλ με παρουσία γονέων, όπου όλα τα παιδιά θα παρουσιάσουν τα ρομποτικά έργα τους είτε σε διαγωνιστικό είτε σε εκθεσιακό τμήμα.

    Το πρόγραμμα αφορά παιδιά από Α’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου.

    Τα μαθήματα, εφόσον υπάρχει συμμετοχή και δημιουργηθούν τα τμήματα, θα πραγματοποιούνται στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων  της Cisco που βρίσκεται στην οδό 26ης Οκτωβρίου 21 στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων.

    Οι επιθυμούντες συνάδελφοι-μέλη της Ένωσης, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email της Ένωσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθούν λεπτομέρειες:

Θεσσαλονίκη, 31 Ιανουαρίου 2023

    

  

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά