ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το ΑΤ Θερμαϊκού όπου παρέδωσε υπηρεσιακά τζάκετ στα μέλη της Ένωσης και συνομίλησε με συναδέλφους για τις συνθήκες εργασίας τους.

Είναι από τις λίγες φορές που ένα ΑΤ δεν αντιμετωπίζει κάποια σημαντικά λειτουργικά προβλήματα, οι ημερήσιες αναπαύσεις χορηγούνται εύρυθμα και δεν υπάρχει αξιοσημείωτη έλλειψη προσωπικού.

Ωστόσο, εκφράστηκαν παράπονα για τα συνεχή μέτρα τάξης σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης. Επειδή οι μετακινήσεις είναι συχνές, οι συνάδελφοι αναγκάζονται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα για την μετάβαση και την επιστροφή τους στην έδρα της Υπηρεσίας. Είναι επιβεβλημένο, οι αρμόδιοι για την έκδοση των μέτρων τάξης να περιλάβουν στα κριτήρια επιλογής του προσωπικού, την χιλιομετρική απόσταση των Τμημάτων από το σημείο ανάληψης υπηρεσίας, και να επιλέγουν αυτά που βρίσκονται μακρύτερα, μόνο όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Τέλος, αναφέρθηκε η έλλειψη υπηρεσιακού οχήματος που προκαλεί δυσκολίες στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες μετακίνησης του προσωπικού. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένα περιπολικό στην Υπηρεσία το οποίο κινείται σε έναν τεράστιο τομέα αρμοδιότητας, με όσα αυτό συνεπάγεται για την αστυνόμευση των περιοχών και την έγκαιρη προσέλευση του πληρώματος.

  

Θεσσαλονίκη, 21 Οκτωβρίου 2020

               

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος          ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                         6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά