ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θλίψη, οργή και αγανάκτηση προκαλούν στο αστυνομικό προσωπικό νέα ανυπόστατα δημοσιεύματα τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν για πολλοστή φορά «αντιαστυνομικό» κλίμα, εξυπηρετώντας άλλου είδους σκοπιμότητες και σε καμία περίπτωση την ενημέρωση και την ανάδειξη της «είδησης».

Χθες μάλιστα, έφτασαν στο σημείο μέσω διαδικτυακής ιστοσελίδας, να εκφράζουν «απορίες» σχετικά με ιμάντα ο οποίος κρέμεται από αστυνομικό εξοπλισμό. Φτάνουν μάλιστα στο αισχρό σημείο να το παρομοιάζουν με «μαστίγιο ή σε κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τέτοιο». Πόση φαντασία ή καλύτερα πόσο μένος εναντίον της αστυνομίας μπορεί να έχει κάποιος ώστε να λειτουργεί καθαυτό τον τρόπο;

Τυγχάνει μάλιστα στο εν λόγω «τετραγωνισμένο ντοκουμέντο», να βρίσκεται ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΙΑΔΗΣ Μιλτιάδης. Και το δημοσιεύουμε διότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Το νομικό τμήμα της ένωσης ήδη εξετάζει το εν εν λόγω δημοσίευμα για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Δυστυχώς, δυο μόλις μήνες μετά την δολοφονία του συναδέλφου μας ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου, κάποιοι συνεχίζουν να λειτουργούν προβοκατόρικα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων και ειδικότερα των διμοιριών, δίνοντας άλλοθι σε ακραίες μειοψηφίες οι οποίες δρουν αποδεδειγμένα με ανθρωποκτόνο πρόθεση. Τελικά, όσο αίμα και αν χυθεί δεν αλλάζει τίποτα στο μυαλό και στην συνείδηση συγκεκριμένων ατόμων.

Εμείς ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, πιστοί στον θεσμικό μας ρόλο ζητάμε για πολλοστή φορά την άμεση τοποθέτηση καμερών στο αστυνομικό προσωπικό, ώστε να πάψει μια και έξω το αντιαστυνομικό αφήγημα και να υπάρχει ξεκάθαρο οπτικοακουστικό υλικό που θα δείχνει το σύνολο των γεγονότων και όχι βίντεο κοπτοραπτική.

Τέλος, καλούμε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να θωρακίσει και να υπερασπιστεί το αστυνομικό προσωπικό, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε τέτοιες πρακτικές.

Θεσσαλονίκη, 2  Μαρτίου  2024

    

  

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος 

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά