ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τις τελευταίες μέρες το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και η αστυνομική οικογένεια δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Φωτοβολίδες, καταδιώξεις, μαχαιριές, χτυπούν αλύπητα το χιλιοδαρμένο σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Τρεις δολοφονημένοι συνάδελφοί μας, τρεις χαροκαμένες μάνες που στην αγκαλιά τους θα απομείνει μια Ελληνική σημαία για να τους θυμίζει τον γιό τους, ο οποίος έπεσε στο καθήκον ως Ήρωας!

Γιατί το φως της δημοσιότητας θα σβήσει γρήγορα ως συνήθως. Η επικαιρότητα τρέχει και τα δάκρυα των περισσότερων στεγνώνουν μέσα σε λίγα 24ωρα.

Ο Χρήστος, ο Γιώργος, ο Θεοχάρης, δυστυχώς θα ξεχαστούν όπως τόσοι και τόσοι άλλοι που χάθηκαν άδικα.

Μέσα λοιπόν σε αυτή την απόλυτη μαυρίλα, η χλιαρή αντίδραση της Κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων, της πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη οργή και αγανάκτηση.

Τι να τα κάνουμε τα συλλυπητήρια σας; Τα συνηθίσαμε και πλέον δεν μας αγγίζουν.

Μπορείτε όμως να μας απαντήσετε τι ακριβώς κάνατε όλα αυτά τα χρόνια για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας;

Μπορείτε να μας απαντήσετε τι κάνατε για τον Έλληνα και την Ελληνίδα Αστυνομικό;

Και δεν μιλάμε για αποδοχές και επιδόματα. Γιατί όταν μιλάμε για νεκρούς - Ήρωες συναδέλφους, είναι ιεροσυλία να μιλάμε για λεφτά.

Μιλάμε για θωράκιση.

Μιλάμε για σεβασμό.

Μιλάμε για αξιοπρέπεια.

Μιλάμε για ένα θεμελιώδη θεσμό του κράτους, στον οποίο οφείλετε πολλά, αν όχι τα πάντα.

Συνεχώς αναφέρεστε στη θωράκιση της Αστυνομίας με σύγχρονο εξοπλισμό. Πότε; Όταν οι μισοί από εμάς θα βρίσκονται στο χώμα άδικα λόγω των δικών σας παραλείψεων; Κι επειδή η μνήμη σας είναι κοντή, θα σας υπενθυμίσουμε εμείς ότι:

Μας ακούν οι εγκληματίες γιατί δεν κάνετε τίποτα να ψηφιοποιήσετε τις ενδοεπικοινωνίες. Μας «κάνουν πλάκα» στις καταδιώξεις γιατί οι «φωστήρες» που κλείνουν συμφωνίες και συμβάσεις για νέα οχήματα, αγοράζουν ό,τι πιο ακατάλληλο και «σάπιο» υπάρχει την ώρα που οι εγκληματίες «τρέχουν» με 1000, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μας κάνετε «σεκιουριτάδες» στα μαγαζιά μεγαλοεπιχειρηματιών γιατί δεν τολμάτε να ορθώσετε το ανάστημά σας και μας ρίχνετε ένα δόλωμα των 30 ευρώ, λες και είμαστε ζητιάνοι.

Δεν κοστίζουν οι ζωές μας 30 ευρώ! Δεν τα θέλουμε! Αξιοπρέπεια ζητάμε και σεβασμό!

Αφήσατε γενιές ολόκληρες να μεγαλώνουν μέσα στα σχολεία με το σύνθημα «Μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι» σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης για κάθε κοινωνική αναταραχή που εσείς προκαλείτε με τις πράξεις σας.

Από τη μία ψηφίσατε Νόμους και αποφυλακίσατε εγκληματίες παντός είδους και από την άλλη εξαγγέλλετε αυστηροποίηση ποινών, χωρίς να τολμάτε να νομοθετήσετε ως ιδιώνυμο αδίκημα τις επιθέσεις εναντίον των Αστυνομικών.

Μετατρέψατε την Αστυνομία σε ένα απέραντο ρουσφέτι, όπου κυριαρχεί η αδιαφάνεια και η αναξιοκρατία, διαλύοντας τη δομή της σε όλα τα επίπεδα.

Προάγετε υποτακτικούς και όχι τους ικανούς.

Ισοπεδώσατε τα πάντα και διαλύσατε και την τελευταία ικμάδα ελπίδας που είχαμε για εκσυγχρονισμό. Πλέον πάμε ολοταχώς προς τα πίσω! Κι όσους Νόμους κι αν ψηφίσετε, αν δεν πάρετε σοβαρά μέτρα, ο μόνος Νόμος που θα εφαρμόζετε στην χώρα μας θα είναι ο Νόμος της ζούγκλας!

Και έρχεστε σήμερα να μας πείτε τι; Συλλυπητήρια; Δεν τα θέλουμε!

Χορτάσαμε από κροκοδείλια δάκρυα και υποκρισία!

Γιατί στην πράξη ούτε ένας δεν έχει το θάρρος να παραιτηθεί μετά από τόσο αίμα. Όχι βέβαια ότι αυτό θα άλλαζε κάτι στην ουσία αλλά θα υποδείκνυε στοιχειώδη ευθιξία. Για όλα αυτά λοιπόν που κάνετε, αλλά κυρίως για όσα δεν κάνετε, δεν ελπίζουμε ότι θα αλλάξει κάτι. Όχι γιατί δεν γίνεται. Αλλά γιατί δεν θέλετε! Γιατί δεν μας σέβεστε! Κι αν θέλετε να μας διαψεύσετε, γκρεμίστε το επιτέλους και φτιάξτε το από την αρχή! Όπως πρέπει!

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των συναδέλφων μας.

Καλό παράδεισο Συν- ΑΔΕΛΦΟΙ!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Θεσσαλονίκη, 28 Δεκεμβρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά