ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία άλλη μια καινοτόμα πρωτοβουλία της Ε.Α.Υ.Θ. με την εξέταση αντιοξειδωτικού προφίλ 200 και πλέον μελών, που πραγματοποιήθηκε από την  FoodOxys IKE Τεχνοβλαστός του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το διήμερο  21 & 22-11-2023 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

   Πρόκειται για το πρόγραμμα αξιολόγησης του αντιοξειδωτικού προφίλ, μέσω της μέτρησης της γλουταθειόνης κατόπιν λήψεως μιας σταγόνας αίματος που λαμβάνεται από το δάκτυλο του εξεταζόμενου. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της FoodOxys.

   Σε όλους τους εξεταζόμενους θα αποσταλεί η αναλυτική εργαστηριακή αναφορά με το αποτέλεσμα της γλουταθειόνης, ενώ σε όσους συναδέλφους το επέλεξαν θα συμπεριληφθεί το εξατομικευμένο πλάνο διατροφής.

   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία FoodOxys IKE Τεχνοβλαστός του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της, η συμβολή και ο επαγγελματισμός του οποίου ήταν καθοριστικά για την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της υγείας των Αστυνομικών-μελών της, θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επαφή με το εν λόγω επιστημονικό προσωπικό για επέκταση της συνεργασίας με επιπλέον εξετάσεις και μετρήσεις, μέσω των οποίων θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα καθώς και επιστημονικά δεδομένα τα οποία θα αξιοποιηθούν προς όφελος του αστυνομικού προσωπικού.

Θεσσαλονίκη, 23 Νοεμβρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά