ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων  με θέμα: " Πρόταση για θέσπιση άδειας φυσικών καταστροφών"

Κύριε πρόεδρε,   

       

   Τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση των φαινομένων φυσικών καταστροφών με ανυπολόγιστες ζημιές.

   Αδιαμφισβήτητα η προσοχή ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού εντείνεται στην αναζήτηση πρόσφορων λύσεων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό αυτών των φαινομένων.

   Από την άλλη όμως στις περιπτώσεις τέτοιων φυσικών καταστροφών, οι πληγέντες, θα πρέπει να διευκολύνονται. Άλλωστε τόσο οι αστυνομικοί όσο και λοιπές εργασιακές ομάδες πέρα από εργαζόμενοι είναι και άνθρωποι.

 

Για το λόγο αυτό, προτείνουμε την θέσπιση «άδειας φυσικών καταστροφών» διάρκειας 10 ημερών:  «Άδεια φυσικών καταστροφών»

 

«στο αστυνομικό προσωπικό του οποίου η ιδιοκτήτη οικία του ιδίου, των γονιών, της συζύγου ή των τέκνων του έχει υποστεί μερική ή ολική καταστροφή από φυσικά φαινόμενα, χορηγείται άδεια απουσίας από την υπηρεσία 10 ημερών.»

 

Με την θέσπιση της εν λόγω άδειας, η διευκόλυνση των πληγέντων συναδέλφων μας δεν θα έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε διοικητή .

 

  Κύριε πρόεδρε, 

 Παρακαλούμε όπως εξετάσετε την πρόταση μας και την αξιοποιήσετε αναλόγως.

Θεσσαλονίκη, 18 Σεπτεμβρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά