ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κατά κοινή παραδοχή σε κάθε ανακύψαν ζήτημα οι Αστυνομικοί επιφορτίζονται με πολυειδή αντικείμενα πέραν της αποστολής και του ρόλου τους.

    Η κρατούσα αναχρονιστική αντίληψη ότι «η Αστυνομία είναι για τα πάντα και ο Αστυνομικός πρέπει να είναι παντού», μας έχει εγκλωβίσει σε ένα υπηρεσιακό κυκεώνα, που σε καμία περίπτωση δεν επιφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα αντιθέτως επιβαρύνει σημαντικά την ψυχολογία του ήδη καταπονημένου αστυνομικού προσωπικού.

    - Πότε επιτέλους θα μας αποδοθεί αντάξια ανταμοιβή για όλα όσα συνεχώς και αδιάλειπτα προσφέρουμε;

    - Χορτάσαμε από υποσχέσεις και επικοινωνιακές δεσμεύσεις για οικονομική ενίσχυση, που ξεχνιούνται μέσα σε λίγες ώρες από αυτούς που τις εκφράζουν.

    - Η μόνη αλήθεια είναι ότι η υπερπροσπάθειά μας δεν αναγνωρίζεται κατ’ ελάχιστο από την Κυβέρνηση!

    - Τι κι αν οι Αστυνομικοί καθημερινά «δίνουν το αίμα τους», κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της Πολιτείας;

    - Τι κι αν καθημερινά σε όλη την επικράτεια λαμβάνουν χώρα περιστατικά, τα οποία αποδεικνύουν την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του Αστυνομικού;

    Η εκάστοτε Κυβέρνηση, κατά συνήθεια, περιορίζεται στην προφορική αναγνώριση του έργου μας, χωρίς να προχωρά σε κάποια ουσιαστική ενέργεια που θα αλλάξει την καθημερινότητά μας.

 

    Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

 

       Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με διεκδικητική διάθεση θα δώσει βροντερό «παρών» στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εγκαινίων της 87ης ΔΕΘ, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στο Λευκό Πύργο.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!

Θεσσαλονίκη,04 Σεπτεμβρίου 2023

             

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά