ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

  

  Οι μνημονιακές δεσμεύσεις και οι πολιτικές αποφάσεις των τελευταίων ετών έχουν καταδικάσει τους εργαζόμενους των Σωμάτων Ασφαλείας σε υπηρεσιακό τέλμα, με όσα αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία και την ασφάλεια του Έλληνα Πολίτη.

  Οι περικοπές δαπανών για υλικοτεχνική υποδομή των Υπηρεσιών, οι φειδωλές μεταθέσεις στο Νομό Θεσσαλονίκης, το «αχαρτογράφητο» επικείμενο νέο μισθολόγιο, η μη συμμόρφωση με την Απόφαση του ΣτΕ και άλλα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε συντελούν στην περαιτέρω απαξίωση της προσφοράς μας και μας υποτιμούν ως εργαζόμενους.

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναισθανόμενη την κρισιμότητα των στιγμών, παίρνει την πρωτοβουλία και για πρώτη φορά διοργανώνει ευρεία σύσκεψη συνδικαλιστικών φορέων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace» (Μοναστηρίου 305).

  Καλούμε όλους τους ενστόλους να παρευρεθούν για την ενημέρωσή τους, και με την παρουσία τους να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

    Μόνο με συσπείρωση, μαχητικότητα και συγκρότηση κοινού σχεδίου δράσης μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του εργασιακού μας κλάδου και να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας, που αφορούν στην ίδια την επιβίωση.

 Θεσσαλονίκη, 17 Μαρτίου 2017

 

 

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά