ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το Α.Τ. Θέρμης και συνομίλησε με υπηρετούντες συναδέλφους για τον τρόπο έκδοσης υπηρεσίας και τις εσωτερικές λειτουργίες του Τμήματος.

   Όπως μας μεταφέρθηκε, δεν υπάρχουν οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις  και η υπηρεσία εκδίδεται και τηρείται σε εβδομαδιαία βάση, δημιουργώντας αίσθημα ικανοποίησης στους εργαζόμενους. Συμπερασματικά, όταν η Διοίκηση δεν αθετεί τις υποχρεώσεις της, ουσιαστικά ενθαρρύνει και ανταμείβει τους συναδέλφους οι οποίοι εκτελούν με μεγαλύτερο ζήλο τα καθήκοντά τους.

   Δυστυχώς, το πρόβλημα των παλαιών οχημάτων δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το Α.Τ. Θέρμης. Το περιπολικό της Υπηρεσίας έχει έντονο πρόβλημα διαρροής λαδιών και καθώς η πλήρης επισκευή του δεν είναι δυνατή λόγω παλαιότητας, οι αστυνομικοί αναγκάζονται να συμπληρώνουν λάδια καθημερινά, με όσα αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τους και το οικονομικό κόστος.

   Επίσης, ενημερωθήκαμε ότι συνεχίζεται η διάθεση αστυνομικού στην εκτέλεση πεζής περιπολίας κατά μόνας για τη φύλαξη ευπαθούς στόχου, όπου ήδη διατίθεται σκοπός για τη φύλαξη.

   Έντονος προβληματισμός μεταξύ των υπηρετούντων συναδέλφων υπάρχει για την αναδιάρθρωση του Σώματος και τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί.

   Θετική εντύπωση μας προκάλεσε η ύπαρξη καμερών έλεγχου της εισόδου και της περιοχής του Α.Τ. Επισημαίνουμε ότι αν τοποθετηθούν στην είσοδο και στα παράθυρα του Τμήματος αλεξίσφαιροι υαλοπίνακες θα αποτελέσει πρότυπο Αστυνομικό Τμήμα. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης είναι θετική σε ένα τέτοιο εγχείρημα που θα καταργήσει επιτέλους τον παρωχημένο τρόπο φύλαξης των αστυνομικών καταστημάτων.

Θεσσαλονίκη, 14 Μαρτίου 2017

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά