Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Δυτικής Θεσσαλονίκης και συνομίλησε διεξοδικά με τους αστυνομικούς που το έχουν στελεχώσει.

        Όπως ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους μας, οι οποίοι προέρχονταν από διάφορες υπηρεσίες, απασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το συγκεκριμένο αντικείμενο ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα και με δικές τους πρωτοβουλίες, παρακολουθούν σεμινάρια ώστε να εμπλουτίσουν το γνωστικό τους επίπεδο και να μπορούν τα διαχειριστούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

        Επίσης οφείλουμε να αναφέρουμε ότι με την συμβολή ιδιωτών, κατάφεραν και διαμόρφωσαν τον χώρο εργασίας τους σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον κατάλληλο για να υποδεχτεί και υποστηρίξει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

        Όπως μας ενημέρωσαν θα ήταν αναγκαία η στελέχωση όλων των Αστυνομικών Τμημάτων και ειδικότερα των Τμημάτων Ενδοοικογενειακής Βίας με επιστημονικό προσωπικό (ψυχολόγους), οι οποίοι μέσω των γνώσεων τους και της επιστημονικής τους κατάρτισης θα συνέβαλαν στην καλύτερη προσέγγιση των θυμάτων.

        Τέλος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των συναδέλφων μας ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους, προχωρώντας σε χορηγία μιας τηλεόρασης.

Θεσσαλονίκη, 10 Μαΐου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά