ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το ΑΤ Ωραιοκάστρου, όπου διένειμε υπηρεσιακά τζάκετ στα μέλη της. Οι υπηρετούντες συνάδελφοι δέχτηκαν με ικανοποίηση τα δωρούμενα είδη και μετέφεραν στους εκπροσώπους μας ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Ειδικότερα, τα νέα υπηρεσιακά οχήματα του Τμήματος δεν είναι εξοπλισμένα με ασύρματους, ενώ ταυτόχρονα, σημαντική έλλειψη παρατηρείται και στους φορητούς ασύρματους της Υπηρεσίας. Κατά συνέπεια, αρκετοί συνάδελφοι καλούνται να εκτελέσουν υπηρεσία χωρίς να έχουν επικοινωνία με το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Ομοίως, η επικοινωνία μεταξύ των πληρωμάτων και του Κέντρου είναι αδύνατη, προκαλώντας αδιέξοδο στη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Ως απόρροια των ανωτέρω, οι συνάδελφοι ωθούνται εμμέσως στην αγορά ιδιωτικών φορητών ασυρμάτων, ενέργεια που στο παρελθόν επέσυρε πειθαρχικές συνέπειες για αρκετούς εξ αυτών. Τονίζουμε εμφατικά ότι δεν είναι υποχρέωση του Αστυνομικού να καλύπτει τις υπηρεσιακές παραλείψεις, πολύ περισσότερο όταν η προσπάθειά του δεν αναγνωρίζεται και καθίσταται υπόλογος για τη φιλοτιμία του. Οι ελλείψεις σε εξοπλισμό, το απαρχαιωμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας και οι καθημερινές υποκλοπές από τρίτους, πρέπει να αντιμετωπιστούν ριζικά για να θωρακιστεί η Ελληνική Αστυνομία από παρεμβολές που είναι επιζήμιες για το έργο της και τη δημόσια ασφάλεια.

  

Θεσσαλονίκη, 23 Απριλίου 2021

     

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά