ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 09:00-13:00 στην έδρα της ΔΑΕΘ (Κατσιμίδη 8).

Όπως και τις προηγούμενες φορές, η αιμοδοσία θα οργανωθεί και θα πραγματοποιηθεί βάσει προκαθορισμένων ραντεβού για την αποφυγή συνωστισμού των αιμοδοτών. Υπενθυμίζουμε ότι το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας λαμβάνει απόλυτα όλα τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα, κι ως εκ τούτου, δύναται να εξυπηρετεί 8-10 άτομα ανά ώρα.

Και μην ξεχνάτε! Μία μονάδα αίματος μπορεί να βοηθήσει τη ζωή κάποιου οικείου μας ή άλλου συνανθρώπου μας.

Ιδιαίτερα φέτος, λόγω και της πανδημίας, η ανάγκη για προσφορά αίματος είναι πολύ μεγαλύτερη και το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ συνεχώς απευθύνει εκκλήσεις προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να προσφέρουν αίμα.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να λάβουν μέρος στην αιμοδοσία και να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης, τα αποθέματα της οποίας καλύπτουν τις ανάγκες υγείας των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα γραφεία της Ένωσης (2310525510) κατά τις ώρες 09.00 έως 15.00, είτε μέσω του email της Ένωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για να καθοριστεί ο ακριβής αριθμός των αιμοδοτών και η ώρα προσέλευσης κάθε αιμοδότη, ώστε να διασφαλιστούν τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής. 

  

Θεσσαλονίκη, 26 Νοεμβρίου 2020

  
Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος        ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                        6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά