ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

   Η συνεχής έκθεση των Αστυνομικών σε βίαια περιστατικά, η καταστολή επεισοδίων, η εν γένει επικινδυνότητα του επαγγέλματος και η αντιμετώπιση εγκληματικών ενεργειών επιβάλλουν την ειδική και αδιάλειπτη εκπαίδευσή τους.

   Με αφορμή την δωρεά 20 εξειδικευμένων φαρμακείων πρώτων βοηθειών στις ομάδες ΔΙΑΣ, ΖΗΤΑ, ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνεχίζει την προσπάθειά της έως ότου περιληφθεί στην συντηρητική εκπαίδευση των Αστυνομικών η εκμάθηση πρώτων βοηθειών για τραυματισμούς σε έκτακτα περιστατικά.

   Για την ενημέρωση των συναδέλφων της ΓΑΔΘ σε ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση τραυμάτων εν ώρα υπηρεσίας η Ένωση διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία “Meducation” δυο εκπαιδευτικές Ημερίδες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες των Ελλήνων Αστυνομικών, βασιζόμενες στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής.

 

-Την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου με θέμα «Η εκπαίδευση των Αστυνομικών στον αγώνα επιβίωσης από βαλλιστικά τραύματα»,

-και την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με θέμα «Η εκπαίδευση στον αγώνα επιβίωσης των Αστυνομικών από βίαια τραύματα, εκρήξεις και μολότοφ».

 

   Η παρουσία όλων των Αστυνομικών είναι επιβεβλημένη και ιδιαίτερα αυτών που καθημερινά εκτελούν εξωτερικές υπηρεσίες. Οι γνώσεις που θα παρασχεθούν σε όλους τους συμμετέχοντες μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές για τη ζωή τους ή των συνανθρώπων τους και γι’ αυτό κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει τον εαυτό του από τις μέρες επιμόρφωσης.

  

Θεσσαλονίκη, 6 Μαΐου 2017

  

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά