ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Η Ένωση Αστυνομικών  Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης  σε συνεργασία με τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» και την «Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (Ε.Ε.Ε.Π.Φ.)», διοργανώνουν 4ωρη εκπαίδευση στις Α’ Βοήθειες το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 και ώρες 17.00-21.00 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Η εκπαίδευση αυτή, έχει ως βασικό στόχο την εκπαίδευση των παιδιών και των ενηλίκων στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στις Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία με την πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, μέθοδο εκπαίδευσης στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με την χρήση της εικονικής πραγματικότητας VR CPR (με την ευγενική χορηγία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360).

Θεματικές Ενότητες
→ Αξιολόγηση θύματος που κατέρρευσε
→ Κλήση 166/112
→ Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση
→ Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED)
→ Αντιμετώπιση αναίσθητου θύματος
→ Αντιμετώπιση πνιγμονής από ξένο σώμα
→ Αντιμετώπιση αναπνευστικής ανακοπής (πνιγμός, παιδί)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (σχολικά έτη 2016-2020) και υποστηρίζεται τόσο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ΕRC) όσο και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization, WHO) και είναι κατάλληλο για παιδιά και ενηλίκους. 

Όσοι συνάδελφοι-μέλη της Ένωσης επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να το πράξουν είτε μέσω της ενυπόγραφης ενημέρωσης που έχει σταλεί σε όλες τις Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ, είτε απευθείας στην Ένωση τηλ. 2310525510, email: eaythes@gmail.com.

    

  

Θεσσαλονίκη, 17 Φεβρουαρίου 2020

     

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά