ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη από τις προγραμματισμένες φετινές εθελοντικές αιμοδοσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, που είχε ως σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συναδέλφους, που έδωσαν δυναμικό παρών στο κάλεσμα της Ένωσης και με τη συνδρομή τους συγκεντρώθηκαν 85 φιάλες αίματος για την κάλυψη αναγκών των συνανθρώπων μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άριστη οργάνωση και την άψογη συνεργασία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, εδώ και χρόνια, προάγει την αξία την προσφοράς αίματος, καθιερώνοντας την αδιάλειπτη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, για την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων αιμοδοτών.

Η επόμενη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνος για την Τράπεζα Αίματος της Ε.Α.Υ.Θ. είναι ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Τριανταφυλλίδης Τριαντάφυλλος, στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για οποιαδήποτε σχετικό ζήτημα.

Θεσσαλονίκη, 13 Ιουνίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά