ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Σήμερα, 6-10-2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα ότι η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικά μέσα.

Ειδικότερα, η Α’ Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 8-10-2021 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ακολουθήσει η Β’ Γενική Συνέλευση την 11-10-2021 και τέλος,

η Γ’ Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 15-10-2021 και ώρα 10:30 μέσω της εφαρμογής «Zoom».

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης θα τεθούν σε ψηφοφορία η έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού και άλλα σημαντικά ζητήματα της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας (τρόπος διεξαγωγής και ημερομηνία των εκλογών, εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής).

Οι ψηφοφορίες θα γίνουν σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία πληροφοριακών συστημάτων µέσω μιας αδιάβλητης, μυστικής διαδικασίας με την βοήθεια προσωπικών ψηφιακών κωδικών και η χρονική διάρκειά τους θα είναι από τις 11:00 έως τις 20:00.

Για συμμετοχή στη διαδικασία, κάθε μέλος πρέπει να επικαιροποιήσει τα στοιχεία του στον παρακάτω σύνδεσμο και να προστεθεί στην τελική λίστα των μελών που θα έχουν δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών και ψήφου:

http://shorturl.at/drsyY

Τα μέλη που θα συμμετάσχουν, αρχικά θα λάβουν έναν κωδικό της εφαρμογής «Zoom», και στη συνέχεια, θα λάβουν ένα μήνυμα στα email που έχουν δηλώσει, το οποίο θα περιέχει έναν σύνδεσμο που θα τους επιτρέπει να ψηφίσουν.

Επαναλαμβάνουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων και της μυστικότητας της ψήφου είναι απόλυτα διασφαλισμένες.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, η οποία είναι το ανώτατο Όργανο της Ένωσης και στην προκειμένη περίπτωση θα αποφασίσει για σοβαρά ζητήματα και θα οδηγήσει την Ένωση σε εκλογές.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Ένωσης στο 2310525510.

    

Θεσσαλονίκη, 6 Οκτωβρίου 2021

                          

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά