ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας αποφασίστηκε ομόφωνα η κατάθεση αγωγών για την μη καταβολή του 50% των αναδρομικών της αποφάσεως του ΣτΕ που αφορά το χρονικό διάστημα 1-1-2015 έως 31-12-2016 σε συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο του Νομικού Συμβούλου της Ε.Α.Υ.Θ. κ. ΧΑΡΙΣΤΟΥ Θάνου.

Το κόστος ανέρχεται στα 25 ευρώ (κανονικά με νόμιμη απόδειξη) και 2% επί του επιδικασθέντος ποσού, όταν θα τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Η προθεσμία κατάθεσης είναι μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2016, και θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Ένωσης (Αριστοτέλους 12) ώρες 10.00- 14.00.

 

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

1) τα ατομικά σημειώματα αποδοχών του από τον Ιανουάριο 2015 έως τον Δεκέμβριο 2016. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να κατεβάσουν τα σημειώματα αποδοχών τους από την αντίστοιχη εφαρμογή του Police-on-line σε μορφή pdf και να τα εκτυπώσουν ιδιωτικά, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών τους.

2) Σύμβαση δικηγορικής εντολής (συμπληρώνεται και κατατίθεται εις διπλούν) ΕΝΤΥΠΟ ΕΔΩ

3) Εξουσιοδότηση (με θεώρηση του γνησίου υπογραφής) ΕΝΤΥΠΟ ΕΔΩ

4) Στοιχεία ενάγοντος-μέλους της Ε.Α.Υ.Θ. (Στη φόρμα που επισυνάπτουμε ΕΔΩ)

 

Όλα τα έγγραφα υπογράφονται από το κάθε μέλος σε ένα αντίτυπο, πλην του εγγράφου «σύμβαση δικηγορικής εντολής» που υπογράφεται εις διπλούν.

Σας ενημερώνουμε ότι το χρονικό περιθώριο συγκέντρωσης και κατάθεσης των εγγράφων θα τηρηθεί πιστά, για την έγκαιρη διεκπεραίωση και κατάθεση των αγωγών σε εύλογο χρονικό διάστημα από τον νομικό σύμβουλο της Ένωσης.

Τα δικαιολογητικά μπορείτε να τα κατεβάζετε και από το site της Ένωσής μας (www.eayth.gr).

Οι αγωγές θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα μέλη της Ένωσης.

Για κάθε απορία ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο της Ένωσης 2310525510, στα κινητά τηλέφωνα όλων των συναδέλφων του Δ.Σ. και στο τηλέφωνο του δικηγορικού γραφείου του κ. ΧΑΡΙΣΤΟΥ 2310553728.

 

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά