ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Το Προεδρείο της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης, Αστυνομικό Διευθυντή (ΥΓ) κ. Θεόφιλο ΚΟΤΑΝΙΔΗ.

  Τo κυριότερο ζήτημα που τέθηκε ήταν, η τεράστια καθυστέρηση που υπάρχει στην εξυπηρέτηση μη έκτακτων περιστατικών, λόγω του καθεστώτος με τα ραντεβού που επικρατεί.

  Επίσης αναφέραμε την χορήγηση ιατρικών βεβαιώσεων για ιδιωτική χρήση καθώς και για την εξυπηρέτηση των τέκνων συναδέλφων που επιθυμούν να εισαχθούν στις στρατιωτικές σχολές.

  Μεγάλο ζήτημα είναι επίσης η έλλειψη χώρων στα πολυιατρεία που λειτουργεί ανασταλτικά στην εύρυθμη λειτουργία τους, αφού υπάρχουν σε συγκεκριμένες ειδικότητες περισσότεροι ιατροί που είναι υποχρεωμένοι να συστεγάζονται σε κοινά γραφεία.

  Ο κ. Διευθυντής από την μεριά του, αρχικά μας τόνισε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων, αφού όπως ανέφερε αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των πολυιατρείων.

  Μας ενημέρωσε ότι έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγές ώστε να εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι χώροι για ιατρούς, πλην όμως απαιτούνται εκ νέου χώροι αφού σύντομα το Κ.Ι.Θ. θα ενισχυθεί και με νέες ειδικότητες ιατρών.

  Στη συνέχεια μας πληροφόρησε ότι το ζήτημα με τα ραντεβού θα διορθωθεί άμεσα, ενώ σύντομα θα προχωρήσει η δημιουργία ιστοσελίδας μέσω της οποίας θα μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να κλείνουν ηλεκτρονικά τα ραντεβού.

  Κατόπιν, μας ανέφερε ότι η δική του κατευθυντήρια γραμμή είναι άπαντες οι συνάδελφοι να  εξυπηρετούνται για βεβαιώσεις ιδιωτικής χρήσης στα πλαίσια της συναδελφικής αλληλεγγύης και εξυπηρέτησης.

 Κλείνοντας επισήμανε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του Κ.Ι.Θ. με νοσηλευτικό προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων.

  Ως Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια πρόκειται να συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας.

Θεσσαλονίκη, 19 Φεβρουαρίου 2024

         

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά