Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Κατηγορία: Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Ζητάνε εξηγήσεις γιατί ακούμπησαν στον τοίχο αστυνομικοί σε αστυνομικά μέτρα.

Κατήφορος δίχως τέλος. Ακόμα ένα απίστευτο έγγραφο έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ακόμα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και διασύρουν το σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Την ημέρα που έλαβε χώρα ακόμα ένα σοβαρό οπαδικό επεισόδιο σε κεντρικό σημείο της πόλης, που από τύχη δεν θρηνήσαμε νέα θύματα, ο επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος αναζητεί ευθύνες γιατί ακουμπούσαν αστυνομικοί στον τοίχο κατά την διάρκεια των μέτρων στο γήπεδο Χαριλάου.

Το να αναζητηθούν λόγοι και ευθύνες, για το γεγονός ότι αντίπαλοι οπαδοί μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης κατάφεραν να συναντηθούν και να εμπλακούν, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων συμπολιτών, μάλλον αποτελεί ήσσονος σημασίας.

Από την άλλη αντιλαμβανόμαστε ότι είναι δύσκολο να αναζητήσουν ευθύνες από τους ίδιους τους εαυτούς τους. Τζόκεϊ, τρίχες , μακιγιάζ, σκαρπίνια, γραβάτες, υφάσματα … Αυτά είναι τα καίρια ζητήματα που φαίνεται να απασχολούν την ανώτατη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Το γεγονός δε ότι επιμένουν σε αυτή την τακτική, μη αντιλαμβανόμενοι ότι με αυτό τον τρόπο πλήττουν το κύρος του σώματος και κάμπτουν το ηθικό του προσωπικού, είναι εξίσου ανησυχητικό και χρήζει έρευνας.

Πλέον δεν πρόκειται για αστείο αλλά για μια κατάσταση που αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης και το γεγονός ότι ουδείς παρεμβαίνει προκαλεί πολλά ερωτηματικά …

Θεσσαλονίκη, 01 Νοεμβρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά