ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε άλλη μια «καίρια παρέμβαση» προχώρησε η Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., η οποία μας άφησε «άφωνους»!

Μέσω αιφνιδιαστικής Διαταγής λίγες ώρες πριν την έναρξη φύλαξης των εκλογικών κέντρων, κοινοποιήθηκε Διαταγή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προς το αστυνομικό προσωπικό που θα εκτελέσει καθήκοντα φύλαξης αυτών, να φέρει την υπ’αριθμ. 8γ στολή. 

Βέβαια, προκύπτει ένα κώλυμα αφού τους διέφυγε μια «μικρή» λεπτομέρεια. Το γεγονός ότι απαιτούν από το προσωπικό να φορέσει μια στολή, την οποία όφειλαν να του χορηγήσουν οι ίδιοι και από το 2008 και έπειτα ουδέποτε χορήγησαν. 

Βιώνουμε πλέον καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια της παράνοιας, με μια Ηγεσία, η οποία αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό, τις τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ασχολείται με τρίχες και υφάσματα. 

Την ώρα που σε όλες τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές Αστυνομίες χορηγούνται σύγχρονα μέσα και επιχειρησιακές στολές, η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας έχει μείνει στις εποχές των πουκάμισων και των σκαρπινίων. 

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του!

Καλούμε, όλα τα μέλη μας τα οποία διατάχθηκαν να εκτελέσουν υπηρεσία σε εκλογικά κέντρα και στα οποία δεν έχει χορηγηθεί η εν λόγω στολή, να ενημερώσουν εγγράφως την υπηρεσία τους, ότι λόγω της μη χορήγησης υφάσματος, αδυνατούν να φέρουν την εν λόγω στολή, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση να επικοινωνήσουν άμεσα με το Προεδρείο της Ένωσης.     

   

Θεσσαλονίκη, 06 Οκτωβρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά